Redovisning

Redovisningsbyrån Q är en fullservicebyrå. Det betyder att vi sköter allt från ax till limpa åt våra kunder. Vi kan sköta hela eller delar av ditt företags redovisning. Vi jobbar med den senaste tekniken vilket ofta innebär både en förenkling samt tidsbesparing för kunden. Vi jobbar i de molnbaserade ekonomisystemen Marathon samt Fortnox.

Skatt & Affärsjuridik

Det kan röra sig om momsfrågor, bolagsskatt, sociala avgifter och källskatt etc. 
Vi hjälper även till med att kommunicera med Skatteverket vid behov. När vi upprättar ett årsbokslut och årsredovisning ingår tjänsten att vi även producerar bolagets inkomstdeklaration. Aktieägaravtal, emissioner och arbetsrätt är tjänster som Q tillhandahåller.

Projektredovisning

Jobbar du med projektredovisning har vi ett mycket bra systemstöd. Vi jobbar i det molnbaserade projektredovisningssystemet Marathon. Där tidrapporterar kunden och vi bokför dina intäkter och kostnader per projekt så att du lätt kan följa upp resultat och annan statistik.

Lön & personal

En av våra viktigaste funktioner är att se till att våra kunder och deras anställda får rätt lön i rätt tid varje månad. Hos oss arbetar ett antal specialister bara med lönehantering och personalfrågor. Till oss kan ni outsourca hela eller delar av löneadministrationen. Vi jobbar i Hogia Lön+.